mandag 4. oktober 2010

Madde & Schtina

I miss our mocca dates. I miss our deep conversations. I miss our superficial babbling. I miss our impulsive road trips. I miss having you by my side, going through the same things as me. I miss being confused together. I miss rejoicing together. I miss to just hang out with you, without doing anything. I miss having you around. I miss your beautiful smile. I miss being in the kitchen with you, always mixing a lot of weired stuff. I miss our photoshoots. I miss your beautiful singing voice. I miss crying on your shoulder. I miss praying with you. I miss to jump around, to dance and be happy with you.

I have a lot of very good friends who I love. But you are the one who really knows me. We've always stayed side by side and we understand each other. I love that. I love you!

lørdag 2. oktober 2010

Dancing in the moonlight



80's Party at Mariager Højskole!
I know, we're beautiful.

fredag 1. oktober 2010

oktober

Livet er herlig. Nå er akkurat skoledagen ferdig og vi har offisielt HELG. Det er deilig å være på bibelskole. Jeg skal INGENTING i helga. Nesten. Utenom å skrive ferdig en oppgave...kremt. For øyeblikket sitter jeg i dagligstua og itunes begynte akkurat å spille av yndlingssangen min, Keep Singing. Jeg må jo bare smile. I dag skal jeg ut og løpe en tur, skrive oppgave og kanskje se en film eller finne på noe koselig i kveld. Satser også på en skype-date med min kjære, før jeg legger hodet ned på puta. Jeg gleder meg masse til søndag, for da får jeg besøk av Chris og Chris og Maria! Det blir HYGGE det. Så på mandag ankommer Simon og Abel (sjow), og da blir det jo enda mer party. Så kommer Andreas og Herman ei eller annen gang også, forhåpentligvis med JULEBRUS! PLUSS at vi kan sove en halvtime lengre fra mandag til torsdag neste uke, halleluja! OG på fredag om ei uke reiser jeg og Benjamin hjem til Norge med to slovakere på slep :D