onsdag 30. mars 2011

hygge

Hadde egentlig masse å gjøre i kveld, men satt heller og spiste appelsin og tok bilder av meg selv.. :)
























Og omstendighetene mine....
 

 

Men ta det med ro, Mamma. Jeg gjør noe fornuftig innimellom. :-)

tirsdag 29. mars 2011

When life is good

...and stand like this
...I smile





Jeg har alt jeg trenger. Jeg er mett og trøtt og skal legge meg i ei seng med nytt sengetøy. Jeg gleder meg til frokost i morgen fordi jeg liker frokost. Jeg gleder meg til skolen i morgen fordi vi har om bibelsk antropologi og jeg finner det veldig interessant. Dessuten er læreren ganske kul. Jeg gleder meg til coaching i morgen fordi jeg liker coachen min og trenger litt visdom og vise spørsmål inn i livet mitt. Jeg gleder meg til fredag for da skal jeg hjem. Jeg gleder meg til påska for da skal jeg til Latvia. Jeg gleder meg til sommeren for da skal jeg gifte meg. Jeg gleder meg til høsten for da skal jeg bo i Mandal med verdens herligste mann og ha den kuleste jobben i verdens herligste menighet.

Når man får en slik oversikt, så er egentlig livet himla vakkert...og oversiktlig.



Og så lever jeg også i den tro at Gud har noe nytt for meg hver dag. Litt kjipt at jeg er mindre oppmerksom på det noen dager, for det er vel egentlig noe av det vakreste i livet.

fredag 25. mars 2011

besøk

Det er helg.
PK og Stian er her.
Det har vært solskinn i dag.
Jeg fikk en liten gave av "svigermamma" :D


Jeg liker at det er helg.
Jeg liker påskeegg.
Jeg liker besøk.
Jeg liker sol.


Ønsker alle ei velsigna helg. Prøv å smil litt ekstra og gi en klem til noen du er glad i. :-) Vi snakkes!



PS.
Er vi ikke kjekke?

mandag 21. mars 2011

Good times.

Heia Jesus! :)

SMILE!
The family is one of nature's masterpieces.
- George Santayana

Love


See ya later

onsdag 16. mars 2011

Tomorrow: home ♥

Jeg skal hjem og pappaen min skal hente meg i Kristiansand. Jeg skal være med PK. Jeg skal være med familien. Jeg skal i bryllup. Jeg skal treffe Bestemor! Jeg skal være med Tonje. Jeg skal prøve brudekjolen min igjen og drømme meg bort mens jeg prøver halskjedet som mamma hadde da hun giftet seg. Jeg skal være i Norge helt til mandag!

Neida, jeg er ikke nasjonalist eller noe. Jeg er bare veldig veldig glad i HJEMME.





- og jeg skal spise kake og påskeegg!

torsdag 10. mars 2011

Like "stop-eating-the-paste" special?

Did I tell you lately, that you're special and I love you?


She's my sister
She looks like me
She talks like me
She smiles like me
I love her

She reads my blog
She's smart
She's on fire for God
She likes ice cream
She's lovely
She's funny
She's colorful
She's beautiful (did I mention that she looks like me?)
She's persistent
She's herself

Kjære Maria, her er tusen klemmer til deg! Du er yndlingssøstera mi og jeg savner deg masse. Gleder meg til å henge med deg over en kopp kaffi til høsten. Kjempe glad i deg, sweetybabycookiehoney. 

onsdag 9. mars 2011

I wanted more time, so I bought a new watch

Ephesus
Sometimes when we're worried, frustrated or confused, we do stupid things. Stupid things like looking down or around or inside one self instead of lifting our eyes. I gotta learn to lift my eyes more. More than now, are you with me?

søndag 6. mars 2011

"You look happy"

It's been a good weekend.
I smiled.
I laughed.
I ate cake.
I had PK visiting me.

I am happy.

onsdag 2. mars 2011

Kjærligheten: den største gaven

Jeg hadde aldri i livet trodd at en som han kunne falle for meg. I dag har vi vært sammen i 1 år og det er under 5 måneder til vi skal i kirka og si JA til hverandre for alltid. Ja, jeg skal være ærlig å si at tanken skremmer meg. Men på samme tid - det er jo ingenting skremmende med PK. Nesten. (:

Per Kristian, du er den mest fantastiske kjæresten ei jente kan ønske seg. Jeg kan ikke lenger forestille meg et liv uten deg. Takk for et herlig år! Takk for at du holder ut med meg når jeg sover til midt på dagen og at du er tålmodig når jeg ikke klarer å bestemme meg om jeg skal ha sjokolade- eller vaniljeis (eller ved andre vanskelige valg av samme valør). Jeg ønsket meg en mann som kunne oppmuntre meg litt når jeg trengte det, men når du oppmuntrer stopper du ikke før jeg er langt oppi skyene. På en halvdårlig dag taler du bare sannhet inn i livet mitt. Du inspirerer meg. Du oppmuntrer meg til å jage etter drømmene mine. Du drømmer sammen med meg, og jeg elsker å drømme sammen med deg. Du har alltid vært et fantastisk forbilde for meg, og det er du fortsatt. Jeg setter stor pris på positiviteten din, selv om den noen ganger gir meg oppkastfornemmelse. Takk for at du får meg til å le! Og unnskyld for at jeg ikke alltid ler av de  tørre mandalsvitsene dine (eller noe)... Du er fantastisk! Jeg elsker deg, og jeg gleder meg til et liv sammen med deg.




tirsdag 1. mars 2011